COUTSAUS 

Tarvitsetko henkistä vahvistusta valmistautuessasi juoksukilpailuun? Haluatko uusia näkökulmia harjoitteluun tai valmistautumiseen? Haluatko vinkkejä ultrakisoihin?

Autan sinua kohti tavoitteita vahvistamalla sinun omaa juoksuidentiteettiäsi ja vahvuuksiasi! Henkinen puoli on pitkillä matkoilla tärkeä osa sekä harjoittelua että kilpailemista. Valmennukset toteutetaan sparraavalla otteella ja ovat enemmän coachingia kuin opettamista. Mukana taustalla toimii Sari. 

Trail running shoes

Juoksuinnostuksen herättäminen

Noin 3 kk kestävä yksilövalmennusprosessi herättämään juoksuinnostuksesi (sopii aloittelijoille tai tauon jälkeen juoksun pariin palaavalle). Valmennuksen tavoitteena on juoksutavoitteen lisäksi löytää rytmi liikunnan, ravitsemuksen ja muiden elämän osa-alueiden välillä sekä herättää liikunnan ilon kipinä yksilöllisesti sinun vahvuudet ja kehitysalueet huomioiden.

Hinta sisältää:

– sähköinen alkukartoitus
– alkuhaastattelu (skype/kasvokkain)
– harjoitusohjelmarunko
– ruokavaliovinkit
– itsenäisiä harjoitteita
– yhteislenkki Nuuksiossa
– 5 valmennustapaamista valmentajan kanssa (skype/kasvoikkain)
– taustatuki sähköpostin välityksellä tarvittaessa

Hinta 250 € (sis. ALV 24 %)

Ilmoittaudu tai kysy lisää mikael@ultrastanleypark.com

Henkinen loikka

Oletko valmistautumassa ultra-kisaan tai maratonille? Pelottaako tai jännittääkö se sinua? Haluatko kirkastaa tavoitteitasi ja löytää uusia suhtautumistapoja?

3 kerran yksilövalmennusprosessin tavoitteena on valmistaa sinua henkisesti ja löytämään voimavarojasi. Istunnoissa tarkastellaan uskomuksiasi ja tavoitteitasi, sekä löydetään työkaluja niiden työstämiseen.

Hinta sisältää:

– 3 x 1,5 h valmennusistuntoa, joista 1 voidaan toteuttaa yhteislenkin muodossa Nuuksiossa sinun juoksuvauhdillasi. Muut istunnot toteutetaan sinun asettamien tavoitteiden tukemiseen ja työstämiseen vuorovaikutteisesti keskustellen ja toiminnallisia mielen ja kehon menetelmiä hyödyntäen. Tapaamisten välillä etäsparrauksia mailin tai skypen välityksellä.

Hinta195 € (sis. ALV 24 %)

Kysy lisää mikael@ultrastanleypark.com

Hyppy
kesäpöytä

Kevyemmät kilometrit

Henkilökohtainen coaching sinulle, joka haluat eroon ylimääräisistä kiloista ja painoa pudottamalla parempiin tuloksiin ja vahvempaan itsetuntoon. Tavoitteena on löytää uusi tapa suhtautua ruokaan ja liikuntaan, löytää itselle sopiva tasapaino ja hankkia virtaa elämään, räätälöidysti sinun tarpeisiisi.

Hinta sisältää:

– sähköinen alkukartoitus
– alkuhaastattelu (skype/kasvokkain)
– ravitsemusohjaus ja ravitsemuohjelma
– harjoitusohjelmarunko
– itsenäisiä harjoitteita
– lisäkonsultaatio sähköpostin välityksellä tarvittaessa
– 2 tapaamista valmentajan kanssa (skype/kasvoikkain)

Hinta 200 € (sis. ALV 24 %)

Kysy lisää mikael@ultrastanleypark.com

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme